Tuesday, March 22, 2011

Layang Layang tet tet tet

Seminggu i cuti duduk rumah tapi hanya sehari je i dapat spend masa dengan satu family betul betul.the rest, i telah habiskan dengan bermain kucing, membaja pokok, tidur dan makan. sangat useless.tambah 4kg

sudahlah cuaca kat negeri kecintaan hari hari hujan. tak hujan pagi, hujan petang..so bila kakak tanya 'Apsal tak mandikan kucing??'  i akan blame hujan. boleh nampak kaitan tak?? 

akhirnya, satu hari je cuaca sangat membanggakan. terus teruja pergi main layang layang. kan dah cakap, family i suka main layang layang. Wak Nan la paling teruja. 



kakak i pakai jumpsuit taw, bukan baju tidur..huahuahua



oh itu yang kakak i show off tu 'Stunt Kite', i baru tahu Wak Nan beli dengan harga RM360. pitam


gambar sendiri of kos i tak nak komen 





kau ingat kau shantek??










pehh tunjuk skill, tu dia..tu diaaa








it take 20 times to get one perfect shot. syabas beteh T_T




masa untuk balik


menampilkan watak khas..drum drum drum..Kak Faridah *feeling muda ni panggil kakak

itu emak  i ^_^

7 comments:

  1. best lamen kat tepi pantai..kat sini kalu nak main asyik sangkut kat tiang letrik je..watdefish...hihi ^_^

    ReplyDelete
  2. nitestalker : yup..kat balau..wahh hebat hebat..

    ijat: hahaha..men la kat padang ke..sangkut kat letrik mmg buat makin emo ..haha

    ReplyDelete
  3. cool... slalu gak gi kota tinggi....love the food.... love the place... hahahah aku suka...aku suka kota tinggi....

    ReplyDelete
  4. hahaha.ok ok..suka sangat la gamaknye..bley la dtg slalu, makan2 seafood pon sodap..hehe..

    ReplyDelete
  5. kalau dtg bandr penawar boleh mkn dkt bujang firefly*promosi pecuma*

    diknon sila jgn bajet fairygodmather lah kan gambar siniri tak nak komen.pengsan.btw rm360 adalah dibeli pada 10 tahun lepas.horders btol ayah

    ReplyDelete
  6. berani mati btul panggil ayh hoarders..haha..still ianya rm360, dan kita tidak mampu utk ganti kalau layang2 tu sangkut kat pokok..*malu kat org sgpore *

    ReplyDelete