Sunday, October 24, 2010

goyang goyang..goyang kepala goyang

ee..tak sebenarnye geli dengan tajuk entry sendiri..ahh persetan..benda minor pon nak heboh..

well..duduk rumah itu memang bosan..bila bosan kita mahukan hiburan!! nada semangat itu penting..kerana apa?? adik adik dah bersediaaa... kerana..ok2, dah macam cerita 'kelasss.. fardhu ain!' jari telunjuk goyang goyang

tengok..baca entry ni saja sudah cukup menonjolkan kebosanan diri dengan bacaan IPU yang tinggi..tak tak..tu bacaan jerebu..

ape kena mengena kebosanan dengan tajuk enty Goyang..

tadi kan..kita dengan kakak kita kan terpengaruh dengan cerita Got To Dance..bila kita dengan kakak kita tengok orang dancing, seperti budak budak shuffle, kaki kita dengan kakak kita terus bergetar dahagakan pergerakan..kita dengan kakak kita terusss dancing macam mad person..euwww..geli guna ayat begitu rupa..kau ingat kau comel ke nyah?,amboi..amboi..amboi..sambil bertaut jari kelingking umpama azwan ali uollls..

beb..memang betul wa cakap lu..wa dancing dancing tadi..mane boleh tahan beb, wa dengar lagu disko disko ati wa panas..tangan wa tak sabar sabar nak cucuk langit..apa lagi, wa dancing la on the floor..wa cakap lu, memang wa berpeluhhh..u know, sweating sweating..wa rasa wa boleh kurus r dancing macam ni..

motif??? berjoget juga satu senaman

misz murai : amaran! ini adalah satu lagi entry mengarut yang korang tak patut baca dari awal..

No comments:

Post a Comment